Årets loppis 2013

Hej!

Det kommer många frågor om loppisen och jag tänkte klargöra lite.

Loppisen är alltid på sensommaren/hösten och datumet släpps cirka 3 veckor innan. Detta för att hålla nere besökarantalet och för att proffssäljare inte ska boka upp sig och ta platser här. Jag hoppas ni respekterar och förstår detta.

Det är väldigt många som hör av sig och vill starta egna loppisar och det är otroligt kul. Vi försöker hjälpa alla med tips och idéer och berätta hur vi startade. Vi kommer tala om för alla er när det är dags för dessa loppisar så ni kan fynda även där.

Vi vill alltid ha fler volontärer som sätter upp trapphuslappar och är kvartersvärdar. Maila oss på kmloppis@gmail.com om du vill hjälpa oss.

Angående de notiser som dykt upp i lokaltidningarna så har de varit lite fel. Vi har tillstånd på Hägerstensvägen från Örnsbergs t-bana till Shellmacken och tanken om förlängning gällde från Örnsbergs t-bana till kanske rondellen vid Personnevägen. Denna del finns det inget tillstånd för i dag så vi behöver ett litet team som samarbetar tätt med oss (en måste ingå i styrelsen) och som ansöker om eget tillstånd, hittar egna kvartersvärdar och styr över sin del. Ni delar våra trycksaker och sociala medier däremot. Kanske hinns det inte med i år men ni får gärna praktisera med oss i år för att ta den delen nästa år.

Ha nu en fantastisk sommar, passa på att storstäda förråden och gör plats för nya fynd.

Styrelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>