Vi önskar oss volontärer!

Hej!

Den här loppisen fungerar endast med ett gäng volontärer som hjälper oss. Vill du vara volontär eller känner några som vill? Kontakta oss.

Det behövs volontärer innan loppisen för då ska lappar sättas upp i alla portar som kommer att få sälja på loppisen samt att vi sätter upp några affischer i området.

Men det viktigaste är att ha volontärer på loppisdagen och det innebär följande:

Alla volontärer delas in i olika zoner. Vi delar upp Hägerstensvägen och man ska vara minst två personer på sin zon. Man börjar med att gå runt till alla borden i sin zon och kolla om de har rätt att stå där genom att kolla deras id-kort samt ett adresserat kuvert som ska matcha med deras namn samt vår lista över adresser som får sälja. Samtidigt delar ni ut ett informationsblad om vad som gäller och vad som händer under dagen.

Efter det gäller det bara att finnas tillgänglig för våra säljare (grannar) och besökarna, se till att proffssäljare inte dyker upp och bara se till att vi har det bra!

Alla volontärer belönas med middag eller fika ett tag efter loppisen som ett tack för hjälpen.

Vi behöver en del namn redan nu så hör gärna av er kmloppis@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>