Viktigt att tänka på inför loppisen på söndag! (2012)

Ta inte bilen. Hägerstensvägen är en utryckningsväg så räddningsfordon måste kunna komma fram. Vi har tidigare haft problem med bilar som parkerar mitt i gatan och i rondellen – detta är inte ok.
Vi har kontakt med polisen samt parkeringsbolaget som kommer att finnas i området under dagen. Vi och våra kvartersvärdar kommer också röra oss överallt i området för att guida bilister rätt. Får du böter så kan du räkna med 1000kr.
Ni som rör er till fots måste också tänka på att inte gå i vägbanan utan på trottoarerna.
Hjälp oss gärna med detta då det är en viktig del av tillståndet vi har fått.

Proffssäljare får inte sälja här, enligt tillståndet är det bara grannar som får sälja begagnade prylar/kläder etc. Hjälp oss genom att inte handla från dem och kontakta en kvartersvärd och berätta var de finns.

Glöm inte att ta ut pengar och ordna med växel, båda säljare och köpare. Samt se till att ha påsar eller väskor med er för att bära fynden i.

När loppisen är över behöver vi all hjälp vi kan få med städning. Plocka upp efter er, lämna inte kartonger, bord och saker ni inte sålt på gatan. Släng i papperskorgar och säckar och ställ vid papperskorgarna. Det är vi, sex personerna i styrelsen, som får gå och plocka skräpet efter loppisen och vi blir glada om ni själva redan gjort det.

Toaletter finns vid rondellen som ligger nästan mitt på Hägerstensvägen.

Ni kan nå oss under dagen antingen via våra kvartersvärdar, twitter @2km_loppis eller om ni ser någon av oss arrangörer.

Ha en bra dag!

Sponsorer:

Aspen Tree

Aspuddens Apotek

Aspudden Sushi

Ateljé Grön

Bar del Sole

Bombay Taj

Coffee for you

Fenix

Fridfull Yoga

Ica Aspudden

Manhem

Mojang

Multi Marilyn

Saigon House

Stegkliniken

Svensk Fastighetsförmedling

Thaiwokstugan i Örnsberg

Örnsbergs pizzeria

Örnsbergs bageri

4 Responses to Viktigt att tänka på inför loppisen på söndag! (2012)

  1. Liza Lindqvist says:

    När bör man vara där för att få en platts? :)

  2. Alma says:

    Hej! Vilken tid tir ni att vi sökhare behöver vara där för att få en “bra” plats? Alltså nära hem alternativt en parkeringsplats?
    Alltså, vilken tid brukar folk ställa up sina bord?

    Med vänlig hälsning,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>